Diensten


Centrale Verwarming:
Centrale Verwarming van verschillende soorten merken en systemen kunnen wij installeren en onderhouden. Als het gaat om vloerverwarming, wandverwarming, radiatoren, convectie of luchtverwarming. All installations is dealer van Nefit en Remeha cv-ketels. Ook de warmteopwekking van grote installaties van boven de 100 kw kunnen wij volgens het activiteiten besluit onderhouden als het gaat om atmosferische, premix of voorzetbranders.

 

Koudetechniek:
Voor verschillende opdrachtgevers beheren wij volgens STEK regelgeving de koelinstallaties. De logboeken worden bijgehouden en de verplichte lekdetecties worden uitgevoerd. Wat voor merk of systeem maakt niet uit, van split-systemen, VRF, chillers, DX-koelers, rooftoppers, satellietsystemen, kanaalmodellen, close-control of cassette-systemen. Voor proces of comfort koeling kunnen wij dus verschillende mogelijkheden leveren, installeren en onderhouden.

 

Luchtbehandeling:
In de meeste grotere en nieuwere gebouwen zit tegenwoordig luchtbehandeling. Dit systeem filtert de buitenlucht en behandeld deze naar wens van de gebruiker. De lucht kan verwarmd, gekoeld, na verwarmd en/of bevochtigd worden. Zodat het binnenklimaat optimaal is zodat de lucht de juiste hoeveelheid O2 bevat. De kwaliteit is belangrijk voor de concentratie en productiviteit ook de uitgeademde CO2 wordt afgevoerd naar buiten in dit systeem. De energie die wordt afgevoerd kan worden teruggewonnen met verschillende WTW systemen. All Installations heeft alle typen WTW systemen ook in beheer van warmte wiel, kleppenregister, twincoil, kruiswisselaar en heat-pipe.

 

Service & Onderhoud:
Service & Onderhoud 7 dagen per week 24 uur per dag zijn wij bereikbaar. Bij storingen proberen wij telefonisch advies te geven zodat de klant hierbij gebaat is en maken dan een afspraak voor het verhelpen ervan meestal komen wij binnen 4 uur na de melding. Voor verschillende vastgoedbeheerders en eigenaren van gebouwen voeren wij het totaal onderhoud uit zodat de eindgebruiker en/of huurder maar 1 aanspreekpunt heeft voor het gehele onderhoud. Dit scheelt in de praktijk kosten met onderhoud en is voor onze opdrachtgevers een prettig concept zodat ze een installateur hebben die zich totaal verantwoordelijk voelt voor het gehele onderhoud van de technische installaties.Technisch Beheer:
Voor Technisch Beheer hebben we verschillende mogelijkheden welke op maat besproken kunnen worden. Onze technische projectbegeleiders kunnen per project een Technisch Beheer overeenkomst aanbieden. Of het nu gaat om de noodstroom voorzieningen van een server ruimte of een diesel noodstroom aggregaat alles is bespreekbaar. Na het uitvoeren van de jaarlijkse inspectie en/of onderhoudswerkzaamheden aan de verschillende installaties kan er een meer jaren begroting opgemaakt worden zodat er overzichtelijk is wat de kosten voor de komende jaren zijn.Elektrotechniek:
Van een aparte groep tot een extra verlichtingspunt, of het vervangen en renoveren van uw elektrotechnische installatie. All Installations werkt voor verschillende elektrotechnische werkzaamheden samen met een gecertificeerde partner. Wij kunnen dan volgens geldende richtlijnen het keuren van brandmeldinstallaties, inbraakinstallaties, krachstroominstallaties en NEN 3140 keuringen uitvoeren.Meet & Regeltechniek:
Om alle technische installaties met elkaar te koppelen/communiceren is er een regelaar die door de gebruiker ingesteld kan worden naar behoefte. In de regelaar kunnen dan de temperaturen, kloktijden, beveiligingen, stook en/of klimaatlijnen, storingen en overige waardes ingesteld en/of uitgelezen worden. All Installations heeft vrijwel de meeste soorten regelaars in beheer van Siemens, Honeywell, Priva, Delta, Saia, Kieback & Peter, Satchwell, Johnson Controls, Barber Colman en Cenvax. Voor verschillende opdrachtgevers beheren we de installaties op afstand, via een web browser kunnen we dan inloggen om eventuele problemen te verhelpen. Van Siemens hebben we een aantal oude type regelaars nog in beheer waarvan we ook de spare parts nog kunnen leveren. Als er regelaars vervangen dienen te worden kunnen we in overleg met de opdrachtgever/klant een migratie uitvoeren zodat er een gedeelte vervangen wordt. De nieuwe en oude regelaars laten we dan via Bac-net communiceren met elkaar, en de oude regelaars worden als spare parts ingezet op locatie.
Voor het meten en bepalen van de luchtkwaliteit in gebouwen/kantoren hebben we een ruimte CO2 meter. Aan de hand van meerdere metingen op locatie kunnen we een goed beeld krijgen waar de knelpunten liggen en wat we er aan kunnen doen. Ook de metingen van temperatuur, vochtigheid, volumestroom, stroom, rookgasanalyse, druk en weerstand kunnen wij uitvoeren.Gas, Water & Sanitair:
Van legionella beheer tot het aanleggen van een buitenkraan alles is mogelijk. Ook na controle van de water inspectie dienst kunnen we de op en aanmerkingen verhelpen en oplossen. En in verschillende gebouwen zorgen wij ervoor dat de sanitaire systemen optimaal werken, zoals de toiletten, wastafels en urinoirs. Het vervangen van preventieve onderdelen zoals vlotters, zuigers, membraam en spoelers kan allemaal uitgevoerd worden. En voor particulieren die de badkamer willen verbouwen hebben we op verschillende locaties showrooms waar op afspraak een ontwerp gemaakt kan worden voor uw droombadkamer. Van luxe badkamers met wirhlpools/hydrojets en televisie, of een badkamer met een dubbele wastafel en aparte douche en bad.Advisering & Ontwerp:
Vaak wordt een advies gemaakt wat in de praktijk niet overeenkomt met het gebruik of einddoel van de installatie. All Installations kan vanaf het begin stadium met de opdrachtgever/klant een ontwerp maken wat aansluit met het doel en budget en eventuele toekomst groei. Alles wordt zo energie zuinig mogelijk berekend en geadviseerd om tot een optimaal rendement te komen. In al onze adviezen worden uitsluitend A kwaliteit fabrikanten geadviseerd, die ook in staat zijn om een goede after sales te bieden. Verder wordt er ook gekeken naar de onderhoudsvriendelijkheid van de installaties en de opstelling ervan in verband met de levensduur.©Fri-WEB-Design & Consultancy ©